Nabídka letní rekreace pro členy ČMOS PŠ na Seči

Rekreační zařízení ZO ČMOS PŠ zaměstnanců školství Chrudimska se nachází na Ústupkách v blízkosti Sečské přehrady (cca 100 m), která je vhodná ke koupání, provozování vodních sportů, rybolovu apod.

V okolí se nachází zřícenina hradu Oheb, značené turistické a cykloturistické stezky. Stravování si můžete zajistit v hotelu Na pláži – Kapitán (50 m) nebo Jezerka (200 m), kde je i krytý bazén a další služby.

Tipy na výlety:

• Lichnice (7 km) – rozsáhlá zřícenina hradu s impozantním výhledem
  • Žleby (13,5 km) – zámek se sbírkami zbraní, brnění a jiných uměleckých předmětů
  • Slatiňany (14,5 km) – zámek s hipologickými sbírkami, hřebčín, „Kočičí hrádek“ minihrádek pro děti
  • Veselý kopec (15 km) – skanzen lidové architektury
  • Kočí u Chrudimi (19 km) – středověký z části dřevěný kostel s originálně řešenou věží
  • Chrudim (20 km) – významná městská architektura, Muzeum loutkářských kultur, Muzeum barokních soch, vlastivědné muzeum.

Chaty slouží k rekreaci pracovníků školství. Poukaz je nepřenosný na jinou osobu, max. počet ubytovaných osob nelze překračovat. Vybavení chat – postele, skříň, stůl, židle, kuchyňská linka s nádobím, mikrovlnná trouba, dvouplotýnkový vařič, rychlovarná konev, lednička, … Je nutné si přivézt povlečení. Sociální zařízení se nachází v blízkosti chat – samostatné splachovací WC pro každou chatu, sprchový kout 1x pro muže, 1x pro ženy.

Přihlášky zasílejte do 15. 4. 2016 na adresu:

Jitka Činčalová, Speciální základní škola, Školní náměstí 228, 537 01 Chrudim nebo e-mailem: c.sima@seznam.cz, případné dotazy na tel.: 732 719 155.

Termín je nutné dodržet. Po jeho uplynutí budou chaty nabídnuty jiným organizacím.
Informaci o přidělení chat dostanete do 30. 4. 2016.
Provoz: červenec, srpen  (sobota – sobota); možno červen i září.

CENÍK

č. chaty

cena za týden pro členy
ZO ČMOS PŠ zaměstnanců školství Chrudimska