Pozvánka na aktiv vedoucích základen EXOD 2017

Ve dnech 6. až 8. října 2017 se v DM v Opavě uskuteční aktiv vedoucích základen.

EXOD – Slovensko 2017

Přinášíme nabídku EXOD slovenských kolegů pro rok 2017. V článku se dočtete základní informace a na jeho konci nalezente seznam základen ke stažení. Přihlášku na EXOD na Slovensku můžete stánhout v rubrice Ke stažení/EXOD.

EXOD 2017 – nabídka základen

V rubrice Ke stažení/Exod byl aktualizován seznam základen pro rok 2017.

Zpráva o činnosti Exod v roce 2016

V roce 2016 bylo připraveno 37 základen v 39 turnusech, z toho na území Slovenské republiky 5 základen v 6 turnusech.

Aktiv vedoucích základen EXOD 2016

Nechce se tomu věřit, ale rok uběhl jako voda a víkend 14. – 16. října 2016 patřil opět Exoďákům: v České Lípě se jich sešlo kolem třiceti, dalším pak nemoc překazila plány a setkání, na které se celý rok těšili, jim připomene jen tenhle článek a pár fotografií.

Pozvánka na aktiv vedoucích základen EXOD 2016

Ve dnech 14. až 16. října 2016 se v DM v České Lípě uskuteční aktiv vedoucích základen.

Aktiv vedoucích základen EXOD 2015

Druhý říjnový víkend jako obvykle opět patřil „exoďákům“. Tentokrát se ve dnech 9. – 11. 10. 2015 setkali na jubilejním 10. výjezdním aktivu v městečku Krnov, ležícím na soutoku řek Opavy a Opavice v podhůří Nízkého Jeseníku v těsné blízkosti česko-polské hranice.

Aktiv vedoucích základen EXOD 2014

Je to až k neuvěření, jak ten čas letí. Rok s rokem se sešel a nastal čas každoročního setkání vedoucích celostátních základen EXOD. Tentokrát se sešli o víkendu 17. -19. října 2014 v Chebu.

Aktiv vedoucích základen EXOD 2013

Každoroční setkání vedoucích celostátních základen EXOD se v letošním roce 60. výročí činnosti Exod uskutečnilo ve dnech 11. – 13. října 2013 v Praze pod taktovkou zástupců „pražského Exodu Praha 5“- paní V. Trnkové, předsedkyně ZO VP ČMOS PŠ Praha 3 jako organizátora základen, a vedoucích základen p. P. Honzáka, pí Ž. Predmierské a J. Urbancové. Celé setkání pak zaštítil osobně i předseda svazu p. F. Dobšík.

Slavnostní setkání k 60. výročí EXOD

V pátek 24. května 2013 se v DOS nám. W. Churchilla 2 v Praze 3 konala mezinárodní konference v rámci projektu „Posilování bipartitního dialogu v odvětvích“, jejímž hlavním tématem bylo kolektivní vyjednávání s důrazem na péči o zaměstnance. Konference byla rozdělena na dvě části - dopoledním programem bylo slavnostní shromáždění k 60. výročí Exodu, odpoledne pak konference pokračovala pracovní částí.