Základny EXOD 2020

V příloze naleznete seznam základen EXOD pro rok 2020.

Zpráva o činnosti EXOD v roce 2019

Dne 31. 12. 2019 zpracoval: Dr. Jiří Michal.

Směrnice EXOD – po doplnění ze dne 11. 10. 2019

Aktiv vedoucích EXOD pod sv. Hostýnem

První říjnový víkend se sešli na pomezí úrodné Hané a valašských Hostýnských vrchů vedoucí celostátních základen EXOD, neboť jejich pravidelný výjezdní aktiv hostila právě Bystřice pod Hostýnem. Toto menší malebné městečko pod majestátným vrchem Hostýnem je známé svojí továrnou na výrobu ohýbaného nábytku a také jedinou střední školou, která vychovává dorost pro nábytkářskou firmu TON. Právě na jejím internátě se odehrávala pracovní jednání a hodnocení letošního 66. ročníku celostátních základen EXOD spolu s akreditovaným vzdělávacím programem.

Zpráva o činnosti EXOD v roce 2018

Letošní ročník základen EXOD byl ve znamení pětašedesátého výročí své existence. Všechny celostátní základny EXOD připravované pro rok 2018 byly na základě řádných přihlášek organizátorů doporučeny komisí EXOD při ČMOS PŠ ke zveřejnění koncem ledna na webových stránkách odborového svazu, v měsíci únoru pak v Týdeníku Školství a v březnu ve slovenských Aktualitách. Obdobný postup byl uplatněn i při zveřejnění nabídek slovenských základen EXOD.

Stránky