EXOD 2019 – nabídka základen

Přinášíme vám seznam základen EXOD pro rok 2019 schválený komisí EXOD.

Kompletní seznam naleznete ke stažení jako soubor ve formátu PDF v rubrice Ke stažení/EXOD (společně s přihláškou i přihlášku zvlášť) nebo pod článkem níže.

Zpráva o činnosti EXOD v roce 2018

Letošní ročník základen EXOD byl ve znamení pětašedesátého výročí své existence. Všechny celostátní základny EXOD připravované pro rok 2018 byly na základě řádných přihlášek organizátorů doporučeny komisí EXOD při ČMOS PŠ ke zveřejnění koncem ledna na webových stránkách odborového svazu, v měsíci únoru pak v Týdeníku Školství a v březnu ve slovenských Aktualitách. Obdobný postup byl uplatněn i při zveřejnění nabídek slovenských základen EXOD.

Podzimní aktiv vedoucích celostátních základen EXOD 2018

Rok s rokem se sešel a o víkendu 12. – 14. října se sešli na svém každoročním aktivu i vedoucí celostátních základen EXOD. Milým a vlídným hostitelem se stala Horní Bříza s paní Jiřkou Karlovcovou, předsedkyní ZOOS ZŠ Dolní Bělá a dlouholetou vedoucí základny Severní Plzeňsko.

I učitelé se musí učit

Skočilo letošní parné léto. Jako vždy také rychle utekly prázdniny i první ročník akreditovaného vzdělávání učitelů na základnách EXOD. Výuka zde neprobíhala tradičně ve třídách a v lavicích ve škole, ale v přírodě, na turistických chodnících, v historických a technických památkách, ve starobylých i moderních městech, na zajímavých a atraktivních místech našich regionů i v zahraničí.

Pozvánka na aktiv vedoucích základen EXOD 2018

Ve dnech 12. až 14. října 2018 se v DM v Plzni – Horní Bříze uskuteční aktiv vedoucích základen EXOD.

Stránky