Aktivní „exoďáci“ v jižních Čechách

Podmračený pátek 21. 10. 2022 přivítal v Třeboni pětadvacítku vedoucích celostátních základen EXOD. Přechodným domovem se nám stala starší, ale moderně zařízená a útulná třípatrová budova internátu, která je válcovitým tubusem architektonicky nápaditě propojena se střední školou rybářskou a vodohospodářskou. Školu obkružoval vodní příkop plný ryb. Také kruhový objezd u školy zdobila skulptura s třeboňskými kapry a rožmberskými růžemi. Po večeři ve školní jídelně následovala pracovněhodnoticí část aktivu, kdy vedoucí byli seznámeni s nepříliš optimistickým vývojem našich základen EXOD a s chystanými novinkami.

Zpráva o činnosti EXOD v roce 2022

Letošní 69. ročník celostátních základen EXOD měl být rokem pomalého návratu k normálnímu životu celé naší společnosti po dílčím překonání pandemie coronaviru. Ale celosvětový vývoj nás všechny během roku zaskočil. Různé mutace coronaviru přežívají dál, nejhorší však je válka na východě Evropy na Ukrajině, která se přímo dotýká ve svých důsledcích i nás

EXOD ČMOS PŠ - již 69 let

Vážení kolegové odboráři,

EXOD ČMOS PŠ stojí na prahu 69. ročníku své existence. Rádi bychom, aby letošní i příští jubilejní rok dopadly opět velmi dobře.

EXOD 2022 na Slovensku, seznam základen

E X K U R Z N Ě – V Z D Ě L Á V A C Í  Z Á K L A D N Y (EVZ) na Slovensku 2022 pořádané Odborovým svazem pracovníků školství a vědy (OZ PŠaV) - 69. ročník

EXOD 2022 - seznam základen + přihláška

Startuje již  69. ročník exkurzních základen a zájezdů. Organizují je organizační jednotky ČMOS pracovníků školství, akce vedou členové svazu. Jsou určeny členům ČMOS pracovníků školství a jejich rodinným příslušníkům, pedagogickým pracovníkům všech stupňů a typů škol v činné službě, i ostatním pracovníkům školství. Doufáme, že si z letošní pestré nabídky vyberete, a kromě poučení získáte i krásné zážitky.

Školské odbory

Stránky