Last minute EXOD 2018

Nabízíme poslední volná místa na základnách EXOD 2018 – aktualizováno 15. 6. 2018.

Vzpomínáme

V pondělí 11. června 2018 nás navždy opustil ve věku nedožitých 81 let pan František Štych, dlouholetý předseda komise EXOD při ČMOS PŠ,  vedoucí úspěšných celostátních základen EXOD (Moravský kras, Jevíčko-Malá Haná, Podbrdsko, Rakovnicko, Hořovice a další) a člen Základní organizace při ZŠ Jedovnice. Čest jeho památce!

Nová směrnice EXOD a aktualizované tiskopisy

Předsednictvo Českomoravského odborového svazu pracovníků školství přijalo na své 20. schůzi konané 18. května 2018 novou podobu Směrnice EXOD 2018.

Neobsazené základny EXOD 2018

Aktualizace 5. 4. 2018. Nabízíme dosud volná neobsazená místa na základnách EXOD.

EXOD na Slovensku 2018

EXOD – exkurzno-vzdelávacie podujatia, sú špecifickou formou ďalšieho vzdelávania pedagogických zamestnancov školstva, s cieľom rozširovania ich odborných teoretických aj praktických znalostí, rozvíjania rôznych záujmových činností, výmeny poznatkov a skúsenosti s kolegami, ktoré potom môžu využiť vo svojej výchovno-vzdelávacej práci.

EXOD – rekreace, poznání i vzdělání

Již více jak 60 let zajišťuje Českomoravský odborový svaz pracovníků školství prostřednictvím svých organizačních jednotek a svých členů na území České republiky a Slovenska rekreační a poznávací pobyty zvané celostátní základny EXOD, které jsou určeny především pro členy a jejich rodinné příslušníky.

EXOD 2018 – nabídka základen

V rubrice Ke stažení/Exod byl aktualizován seznam základen pro rok 2018. Aktualizace 5. 4. 2018.

Vzpomínka na pana Zuzánka

V prosinci 2017, v předvánočním čase, opustil řady „exoďáků“ dlouholetý obětavý vedoucí základny Jilemnice – brána Krkonoš pan učitel Mgr. Zdeněk Zuzánek.

Aktivní vedoucí Exodu na aktivu 2017

AKTUALIZOVÁNO!

Letošní rok přivítala ve dnech 6. – 8. října aktiv vedoucích celostátních základen EXOD „bílá“ Opava, bývalé hlavní město Slezska, dnes třetí největší město Moravskoslezského kraje. Většina z více jak třiceti účastníků aktivu dorazila na větší ze dvou nádraží ČD – Opava východ, a pak již vyhledala nenápadnou budovu Domova mládeže střední zemědělské školy, kde bylo zajištěno ubytování.

EXOD získal novou tvář

Ano, všichni, kteří vědí, co je EXOD (rekreační pobyty spojené s poznáváním určitého regionu v České republice i na Slovensku, které pod ochrannou známkou připravují a realizují organizační jednotky ČMOS pracovníků školství pro své členy, jejich rodinné příslušníky a další zájemce), budou nyní překvapeni.

Stránky