Náš EXOD stále žije

Krásné podzimní slunečné počasí přivítalo v pátek 22. 10. 2021 účastníky celostátního aktivu EXOD v Kutné Hoře. Po loňské pauze způsobené vládními opatřeními proti pandemii coronaviru, přijeli vedoucí základen vyhodnotit letošní 68. ročník EXOD, prodiskutovat a s chutí i elánem naplánovat příští rok.

Smuteční oznámení

Smutnou povinností je oznámení o úmrtí dlouholetého „exoďáka“, zakladatele EZ Jeseníky - Barborka  pana RNDr. Jaroslava Veverky.

Last Minute - neobsazené základny EXOD

I když celková situace kolem Covidu 19 se rozvolňuje, mnoho nových přihlášek na naše základny EXOD nepřichází. Stále zůstávají ještě volná místa na EZ. Prosíme proto případné zájemce o letošní EXOD, aby využili této nabídky „Last Minute“ a ještě urychleně poslali své přihlášky na mailové adresy našich vedoucích.

Dr. Jiří Michal, Komise EXOD ČMOS PŠ

Seznam základen EXOD - Slovensko 2021

V příloze naleznete seznam základen EXOD na Slovensku pro rok 2021 včetně přihlášky.

Základny EXOD - 2021, neobsazené

Poslední neobsazené základny EXOD ke konci března 2021. V příloze naleznete seznam základen EXOD pro rok 2021 a samostatně i přihlášku.

Stránky