Náš cíl: Spokojení učitelé i děti

Poděkování při příležitosti Světového dne učitelů

Letošní Světový den učitelů slavíme ve složité „koronavirové době“, která komplikuje práci i život celé společnosti a pedagogům zvláště. Jménem  svazu chci při příležitosti tohoto svátku poděkovat vám všem za to, jak všechno zvládáte a jak se umíte ve své profesi i v životě vyrovnávat  se složitou, stále se měnící situací.

Připomínková řízení sociální dialog nenahradí - dopis ministrovi

Vedení školských odborů zaslalo ministru školství Robertu Plagovi, ve kterém ho upozorňují na nedostatek  komunikace sociálních partnerů.

Rozšiřujeme služby pro členy svazu - právní poradenství i v běžném občanském životě

ČMOS PŠ pro své členy sjednal ve spolupráci s pojišťovnou D.A.S. od 1. 10. 2020 benefit právní poradenství i v běžném občanském životě - "Pojištění pracovně právní ochrany zaměstnance a pojištění právního poradenství pro soukromé osoby"

Regionální školství v podmínkách nouzového stavu

Webinář Sdružení místních samospráv pro zájemce o školství dneška

Sdružení místních samospráv připravilo několik webových seminářů, tzv. webinářů. Jsou zdarma a připojit se k nim můžete v daném čase z vašeho počítače či mobilu (bez instalace dalšího software). Diskusi si  lze poslechnout i zpětně, avšak výhodou živého vysílání je to, že můžete klást hostům písemné dotazy.

Ošetřovné po dobu uzavření škol schváleno vládou

Lidé budou moct čerpat náhradu za ošetřovné po celou dobu uzavření škol pro děti až do 13 let

Stránky