Nabídka ubytování v centru Luhačovic

Nabízíme možnost ubytování v době letních prázdnin na Domově mládeže v centru města nedalekovlakového a autobusového nádraží. Kapacita domova je celkem 66 lůžek ve 2, 3 a 4 lůžkovýchpokojích, všechny s vlastní koupelnou se sprchovým koutem a samostatným WC a wifi připojením.

KROS Olomouc - wellness pobyty 2020

Nabídka exkluzivních wellness pobytů pro rok 2020.

Tarify pro rok 2020 - Aktualizováno (28. 11. 2018 - oprava poškozeného souboru)

V příloze článku naleznete Nařízení vlády č. 300/2019 Sb., kterým se mění nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů, a nařízení vlády č. 304/2014 Sb., o platových poměrech státních zaměstnanců, ve znění pozdějších předpisů. Toto NV vyšlo ve Sbírce zákonů Částky 127 ve středu 20. 11. 2019.

NV pro příslušníky bezpečnostních sborů ještě nebylo schváleno Vládou ČR.

Aktuální informace vedení svazu

Jak jsme vás již informovali, v úterý 15. 10. na konferenci Školství 2020 Unie školských asociací podpořila náš požadavek k přerozdělení navýšení 10 % objemu finančních prostředků na platy pedagogických pracovníků v roce 2020. Požadujeme stanovit stupnici platových tarifů tak, že se zvýší o 10 %.

Stanovisko CZESHA

Dopis Unie školských asociací CZESHA, který byl předám panu premiérovi na odborné konferenci Školství 2020 pořádané Unií zaměstnavatelských svazů dne 15.10.2019.

Stránky